Hlavní obsah

V Moskvě zvolí Miss Universe 2013, finalistky zná zatím jen porota

V ruské metropoli se v sobotu uskuteční finále soutěže Miss Universe 2013. Spolu s dalšími 85 kráskami z celého světa se soutěže účastní také česká miss Gabriela Kratochvílová. Server IBTimes třiadvacetiletou rodačku z Chotěboře označil za jednu z nejzajímavějších soutěžících. Zda se dostala do finále, zatím ale není známo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: O titul Miss Universe v semifinále bojovalo téměř 90 krásek z celého světaVideo: Reuters

 
Článek

Porota rozhodla o 16 finalistkách už po úterním semifinále. Jejich jména si ale nechala pro sebe a oznámí je při sobotním finále soutěže. Velká show v moskevské Crocus City Hall začne v 18:00 SEČ a pohled na webové stránky organizátorů prozrazuje, že vstupné je patřičné.

Nejlevnější lístky byly v prodeji za 2500 rublů (okolo 1500 korun). Cena míst ve VIP prostoru se pohybovala mezi 60 000 až 80 000 rublů, což je v přepočtu zhruba 37 000 až téměř 50 000 korun.

Organizátor soutěže miliardář Donald Trump svěřil pořadatelství Rusku vůbec poprvé. Letošní vítězku už 62. ročníku této celosvětové přehlídky krasavic bude korunovat loňská Miss Universe, jednadvacetiletá Olivia Culpová ze Spojených států.

Reklama

Výběr článků

Načítám