Hlavní obsah

Parašutistka dosedla do jedoucího auta jako do bavlnky

Novinky, vps

Seskok padákem z letadla je pro většinu lidí dostatečně adrenalinovým zážitkem. Ne však pro Američanku Katie Hansenovou, která se rozhodla udělat si tento kousek ještě náročnější a místo klasického dopadu hladce dosedla na sedačku jedoucího auta. Obdivuhodné je, že vše se povedlo na první pokus, napsal server ABC News.

BEZ KOMENTÁŘE: Parašutistka skočila do jedoucího kabrioletu

 
Článek

Z pohledu kamery na helmě 28leté ženy, která pracuje jako zdravotní sestra, se nejprve zdálo, že dosáhnout jejího cíle je nemožné. Auto se totiž jevilo pouze jako malá žlutá tečka kdesi dole na zemi.

Jak ale klesala níž a níž, bylo jasné, že vše probíhá podle plánu. Do kabrioletu pak dosedla tak elegantně, jako by to dělala každý den. Řidič ji jen musel na chvíli přidržet než odepla padák.

„Nebudu lhát, byla jsem pěkně nervózní. Ale rozhodně jsem se plně soustředila. Byla jsem šťastná, že jsem to dokázala. Nemohla jsem tomu věřit, ale všechno dokonale vyšlo,“ řekla Hansenová stanici ABC News.

K seskoku došlo během léta v Norsku, ale video bylo zveřejněno až minulý týden.

Reklama

Související články

Parašutista padal čtyři kilometry v bezvědomí

Jubilejní třicátý seskok parašutisty Gerarda Florese neprobíhal zrovna šťastně. Padák se mu totiž samovolně otevřel v příliš velké výšce, následkem čehož upadl...

Výběr článků

Načítám