Hlavní obsah

Jelen uvízl na trampolíně

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevídaná podívaná se naskytla v pondělí jedné rodině v americkém Coloradu. Na trampolínu na jejich zahradě vlezl zvědavý jelen wapiti. Zvíře se ale nemohlo dostat ven a zmateně se na neznámém povrchu smýkalo. Než však obyvatelé domu začali vůbec uvažovat o tom, jak by mu pomohli, samo se osvobodilo.

BEZ KOMENTÁŘE: Jelen uvízl na trampolíně

 
Článek

Greg Chase a jeho žena bydlí v lesích nedaleko Denveru a na přítomnost zvěře na svém pozemku jsou zvyklí. Stádo jelenů wapiti by je proto za běžných okolností nepřekvapilo. Když si ale tentokrát sedali na terase k ranní kávě, nestačili se divit.

Jednoho člena stáda zaujala jejich trampolína, na níž vylezl mezerou v ochranné síti. Ven už ale cestu tak snadno nenašel. Vypadalo to, že většinu stáda jeho počínání vůbec nezajímá, pouze jeden z jelenů pobíhal okolo sítě a věnoval svému druhovi pozornost.

„Jeho kamarád venku vypadal, jako kdyby se chtěl připojit a taky si užít nějakou legraci,“ okomentoval Chase v nadsázce video.

Zvířeti se nakonec podařilo dostat ven po několika minutách. Chase natočil celou situaci na video a zveřejnil ho na internetu. Stalo se rychle populárním a během pár dní nasbíralo několik set tisíc zhlédnutí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám