Hlavní obsah

Muž se vrátil do hořícího domu, aby zachránil pivo

Novinky, vps
Columbus

Dostat ven svou rodinu, to byla hlavní myšlenka jednoho Američana, když před pár dny začalo v jeho domě hořet. Poté, co byli všichni v bezpečí, se rozhodl vrátit zpět. Nešlo mu o záchranu rodinných fotografií nebo cenností, ale o něco úplně jiného.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž zachránil pivo před požárem

 
Článek

Šest dospělých a dvě děti sledovali minulý čtvrtek odpoledne televizi ve svém domě ve městě Columbus, když v tom se pokoj najednou začal plnit kouřem. Během chvíle se všichni dostali ven do bezpečí a mohli si tak oddechnout.

Jeden z nich, Walter Serpit, se ale k překvapení všech vydal zpátky do hořícího domu. Důvod, proč ohrozil své zdraví a potenciálně i zdraví hasičů, je jen těžko uvěřitelný. Chtěl totiž zachránit plechovky s pivem.

„Řekl jsem ostatním, ať dostanou děti ven. Já jako alkoholik jsem se ještě pokusit dostat ven mé pivo,“ sdělil Serpit, který chodí o holi, televizní stanici WTVM. Oheň ho v domě málem uvěznil, nakonec se však z hořícího pekla dostal i podruhé, tentokrát s několika plechovkami piva v rukou.

Příčina požáru, který hasiči bez větších problémů uhasili, je zatím neznámá. Obyvatelé domu ale svádějí vinu na nový bojler. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám