Hlavní obsah

Robert De Niro je rád, že přežil

– NEW YORK

Robert De Niro, který se loni popral s rakovinou prostaty, je šťasten, že nelehký zápas přežil. Poprvé od té doby, co lékaři jeho onemocnění odhalili, se herec vyjádřil na veřejnosti. Odcitoval ho deník The Mirror.

Článek

"Vede se mi dobře," uvedl šedesátiletý herec, "měl jsem štěstí, že jsem narazil na lékaře, kteří provedli biopsii a kteří včas objevili něco nenormálního."

"U mého otce byla rakovina odhalena, když mu bylo čtyřicet let. Od té doby jsem chodil na pravidelné prohlídky třikrát až čtyřikrát ročně," řekl De Niro.

"Ale naposledy jsem podstoupil podrobnou prohlídku. Lékaři mi řekli, že je na 40 až 60 procent pravděpodobné, že mám rakovinu prostaty," vyprávěl herec, u něhož se nakonec zákeřná choroba skutečně projevila. [celá zpráva]

Herec je v současnosti ve formě a těší se dobrému zdraví. Nyní natáčí pokračování snímku Meet the Parents, které ponese název Meet the Fokkers.      

Reklama

Související témata:

Související články

Robert De Niro má rakovinu, ale uzdraví se

Šedesátiletý americký herec Robert De Niro má rakovinu prostaty. Uvedl to v úterý De Nirův manažer Stan Rosenfield. Zároveň veřejnost uklidnil s tím, že herec...

De Niro investuje do hotelu v New Yorku

Legendární herec Rovert de Niro se bude finančně podílet na stavbě nového hotelu v blízkosti Světového obchodního centra WTC na jihu Manhattanu v New Yorku.

Výběr článků

Načítám