Hlavní obsah

Tanec na autobusové zastávce vynesl sekretářce roli v muzikálu

Roli v profesionálním muzikálu vyneslo pětatřicetileté Angličance video, na kterém si čekání na autobus krátila tanečními pohyby. Klip se stal internetovou senzací a zaujal i režisérku muzikálu AH Men, která sekretářku Ellie Coleovou angažovala do sboru, napsal server Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Ellie Coleová tančí na autobusové zastávce

 
Článek

Coleová čekala v dubnu v Eastleighu v jižní Anglii se sluchátky na uších na autobus a krátila si čas tanečními kroky a pohupováním do rytmu. Aniž by o tom věděla, natočila ji majitelka kavárny naproti přes ulici a video doplněné písní Dancing Queen od skupiny ABBA zveřejnila na internetu. [celá zpráva]

„Každý tady v okolí ji zná, řidiči s uznáním troubí, když jedou okolo. Nemá problém takhle tancovat a je pro nás všechny inspirací,“ řekla v dubnu listu Daily Mail kavárnice Jane Rowlandová.

Tanec na autobusové zastávce zhlédla i režisérka místního divadla Lynne Parisová. „Našla jsem ji přes Facebook a pozvala na poslední zkoušku muzikálu AH Men. Byla skvělá a hned zapadla mezi ostatní účinkující,“ řekla režisérka, která nový objev zařadila do sboru v prvním jednání.

Coleová prohlásila, že role je šancí pro naplnění jejích divadelních ambicí. Žena studovala herectví na místní škole Eastleigh College, studia ale prý kvůli penězům přerušila.

„Vždy, když se vracím z práce, tak mám sluchátka a nemůžu si pomoci, prostě tancuju,“ řekla Coleová. Na videu ale prý netančila na Dancing Queen, ale na písničku Aleshy Dixonové Knock Down.

Reklama

Výběr článků

Načítám