Hlavní obsah

Žít v luxusu a dostat za to zaplaceno? I taková práce existuje

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Pokud přemýšlíte o změně zaměstnání, možná vás zaujme nabídka britského portálu VeryFirstTo, který hledá člověka na testování a hodnocení luxusních produktů, zážitků a služeb. Není to ale pohodlná práce, jak by si mohl někdo myslet. Na kandidáty jsou kladeny vysoké nároky, jak upozorňují provozovatelé serveru.

Foto: Profimedia.cz

Na vítězného kandidáta čekají i luxusní jachty. Ilustrační foto

Článek

Vítězný uchazeč bude mít šanci jíst v zajímavých restauracích a spát v těch nejlepších hotelech. Vyzkouší si také nejnovější designové a luxusní oblečení, šperky a technické vymoženosti. Čeká na něj také testování rychlých automobilů a podívá se i na moře, kde se projede na různých modelech jachet.

K tomu bude pobírat i pravidelnou mzdu, jejíž výše nebyla zveřejněna. Zní to jako práce snů, ale k jejímu vykonávání je nutné disponovat několika důležitými předpoklady. Ideální kandidát by měl mít vkus, být náročný a zdravě kritický, výřečný, vyznat se v módě, pohostinství a moderních technologiích a neměla by mu chybět orientace na trhu s luxusními výrobky.

Je to náročná práce

Klienti luxusní zážitkové firmy jsou totiž nároční a očekávají, že dostanou ty nejlepší informace. Podle zakladatele portálu Marcela Knobila se sice může na první pohled jednat o nejlepší práci na světě, ale to nijak nesnižuje její důležitost.

„Uvítáme přihlášky jen od těch kandidátů, kteří od sebe dokážou odlišit burácení motorů vozů Bentley a Lexus a na dotek poznají kašmír od látky vicuña,“ vtipkoval Knobil pro britský list Metro.

Případní zájemci se mohou hlásit na internetových stránkách společnosti do 27. září. Ideálně by se mělo jednat o kandidáty ze Spojeného království, ale firma chce brzy nabírat i v dalších zemích.

Nabízí luxusní dovolené

Společnost VeryFirstTo se zaměřuje na informování o luxusních produktech a službách, které také nabízí. Kromě zážitků od jiných firem sestavuje také vlastní dovolené. Už se jí například podařilo prodat dvouletou cestu kolem světa v přepočtu za 30 miliónů korun. [celá zpráva]

Před pár měsíci začala jako novinku nabízet za tři milióny gamblerskou cestu snů. Ta zahrnuje návštěvu 12 význačných kasin po celém světě a trvá čtyři týdny. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám