Hlavní obsah

Jolieová vyzkoušela ručníky na nahé tělo

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská herečka Angelina Jolieová při jednom ze svých posledních nákupů překvapila prodavače obchodního domu v Los Angeles, když se odebrala do kabinky, aby si v ní vyzkoušela ručníky. Svědci její chování považovali za recesi, krasavice však jejich domněnky vyvrátila.

Článek

"Není to recese. Vždycky si v kabince zkouším ručníky. Nikdy si nejsem jistá, zda jsou dost hebké," zcela vážně vysvětlila přítomnému personálu.  

Zkouška jemnosti

Angelině se v obchodě Macy´s zalíbily osušky světoznámého módního návrháře Ralpha Laurena. Před tím, než si je pořídila, chtěla se ujistit, zda jí nebudou škrábat. Proto si je vzala do zkušební kabinky, kde se svlékla a na sucho se jimi utírala. "Potřebuji si je otřít o kůži, abych cítila, zda jsou dost jemné," dodala.

Obsluhující personál na sebe nevěřícně mrkal, ale slavné celebritě výjimečnou žádost neodmítl. Zřejmě si byl vědom jejího nekonformního chování. V minulosti totiž Jolieová proslula svým milostným vztahem k bratrovi. Tisk se dlouho také zabýval skutečností, že si na svatbě s bývalým manželem Billym Bobem Thorntonem vyměnila ampulku s krví.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová vystřídala řadu mužů

Představitelka virtuální archeoložky Lary Croftové přiznala, že během doby, kdy nežila s žádným stálým přítelem, měla několik příležitostných sexuálních...

Výběr článků

Načítám