Hlavní obsah

Miley Cyrus se v klipu svlékla do naha a video zlomilo všechny rekordy

Novinky, jky

Vždy je to velká chvíle čekání. Když hudebníci zveřejní videoklip ke své nové skladbě, napjatě čekají, jak bude u fanoušků a světové veřejnosti oblíbené a navštěvované. Dvacetiletá americká zpěvačka udělala vše, co mohla. Svlékla se do naha, nechala se provokativně ostříhat, a úspěch se dostavil. Dokonce rekordní.

Miley Cyrus - Wrecking BallVideo: RCA Records

 
Článek

Portál Vevo zaznamenal za prvních 24 hodin po zveřejnění rekordních 12,3 miliónu přehrání klipu, přičemž dosavadní rekord činil 10,9 miliónu přehrání. A právě ten je v hudebním světě základním měřítkem. Na serveru Youtube má video po šesti dnech bezmála 95 miliónů návštěv. Kuriózní je, že se 430 tisíc lidí jasně vyjádřilo, že se jim video nelíbí. Těch, kterým se líbilo, je jen o 270 tisíc více.

BEZ KOMENTÁŘE: Parodie na klip Wrecking Ball od Bryana Hawna

Jak už to tak u navštěvovaných videí bývá, okamžitě se vynořilo velké množství parodií. Mezi nimi vyčnívá video Bryana Hawna, hudebníka, který je však známý spíše svým dokonale vypracovaným tělem jako fitness ikona. V klipu dává na odiv své vypracované svaly a parodováním sexy pohybů Miley Cyrus projevil i pořádný smysl pro humor.

Další klip, kdy vtipálek „přimontoval” na tělo zpěvačky hlavu Nicolase Cage, patří pak k těm obyčejnějším parodiím.

BEZ KOMENTÁŘE: Parodie klipu Wrecking Ball s tváří herce Nicolase Cage

V případě Miley Cyrus jde jen o další z řady excesů, který přichází krátce po jejím neslavném vystoupení během předávání cen MTV, kdy se procházela po pódiu jen ve spodním prádle a dělala lascivní pohyby. Jak mnozí odborníci jízlivě poznamenali, pokud bude chtít Miley Cyrus v budoucích videoklipech někoho ohromit a překvapit, měla by si na sobě nechat nějaké oblečení. To totiž nikdo čekat nebude.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám