Hlavní obsah

Procházka se změnila v horor. Mladý pár utíkal před býkem, cestu mu zahradil druhý

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se může víkendová procházka změnit během chvilky v horor, o tom by mohl vyprávět jeden mladý pár z Velké Británie. Při procházce po louce si muž a žena všimli býka, který po nich vystartoval, a chtěli před ním utéct na vedlejší pozemek. Tam ale čekal další býk a zahradil jim cestu. Na oplocených schodech mezi dvěma loukami pak uvězněni strávili téměř hodinu.

BEZ KOMENTÁŘE: Pár na procházce obklíčili dva zuřiví býci

 
Článek

Jennifer O’Malleyová a její přítel Dave Alden se v sobotu procházeli krajinou v hrabství Cornwall. Najednou ale spatřili býka a o sekundu později už zběsile utíkali do bezpečí.

Když ovšem konečně dorazili ke schodům vedoucím na vedlejší pozemek, propadli zoufalství. Na druhé straně totiž čekal další býk. Alden se po chvíli pokusil utéct a zvíře odlákat, ale býk ho zatlačil zpět. Nezbylo jim tak než zůstat na místě.

„Myslíme si, že býci se snažili dostat jeden ke druhému. Odfrkávali, bručeli a hrabali v zemi, zatímco my jsme uvízli mezi nimi. Bylo to opravdu děsivé,“ okomentovala O’Malleyová situaci pro britský list Metro.

Utekli živým plotem

Zoufalý pár se po necelé hodině čekání vzdal naděje, že býci odejdou sami, a do bezpečí se dostal skrz živý plot tvořící hranici obou pozemků. „Byl téměř neprostupný a hodně jsme se poškrábali, ale byla to naše jediná možnost,“ dodala Britka.

Dvojice si poté stěžovala na policii a také u místního obecního úřadu. Mluvčí britského Národního svazu farmářů v reakci na situaci uvedl, že zemědělci berou své povinnosti vážně, ale občas se může něco podobného stát.

„Nevíme, jak se tam ti býci dostali, ale to, co se stalo, vypadá celkem hrozivě. Viděl jsem a slyšel býky, kteří se k sobě takto chtěli dostat, a rozhodně bych nechtěl být blízko něčeho takového,“ řekl k incidentu mluvčí Ian Johnson.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám