Hlavní obsah

Matka už 18 let mumifikuje tělo svého syna, má ho doma v rakvi

Novinky, vps

Už téměř dvě desetiletí konzervuje různými prostředky jedna matka z Gruzie tělo svého mrtvého syna. Poté, co zemřel, se ho rodiče rozhodli ponechat doma a v podstatě ho mumifikovat, aby mohl být nablízku svému tehdy dvouletému synovi.

BEZ KOMENTÁŘE: Gruzínka už 18 let uchovává doma tělo svého syna

 
Článek

Joni Bakaradze zemřel teprve ve 22 letech, jak informoval server 9News s odkazem na gruzínská média. Jeho matka poté používala k udržování synova těla v zachovalém stavu balzám, ale po čtyřech letech přešla na alkohol.

„Jednou v noci jsem měla sen, kde mi nějaký hlas řekl, ať používám alkohol. Od té doby proto dávám na tělo prostěradla namočená ve vodce. Přes noc musí látka zůstat na těle, jinak jeho kůže zčerná,“ popsala balzamovací proces matka Tsiuri Kvaratskheliová.

Látku z obličeje svého syna, jehož tělo je uloženo v rakvi, před reportéry odkryla, ale záběry byly zveřejněny jen jako cenzurované. Žena v reportáži ještě dodala, že synovi dlouho měnila vždy na jeho narozeniny oblečení, ale poslední čtyři roky to už vzhledem ke stavu těla nemůže dělat.

Syn zemřelého, kvůli němuž tělo zůstalo doma, rozhodnutí svých prarodičů schvaluje. Prý díky tomu začal svého otce milovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám