Hlavní obsah

Díky svému rekordnímu jazyku se líbal s půvabnou modelkou

Novinky, vps

Stephen Taylor z Velké Británie má podle Guinnessovy knihy rekordů nejdelší jazyk na světě. V roce 2009 mu od horního rtu ke špičce naměřili délku 9,8 centimetrů. Od té doby se svým jazykem předvádí různé kousky a dokonce se díky němu líbal i s dánskou modelkou a herečkou Brigitte Nielsenovou.

BEZ KOMENTÁŘE: Stephen Taylor má nejdelší jazyk na světě

 
Článek

Kuriózní rekord přinesl Britovi slávu. Cestuje po světě a vystupuje v různých televizních pořadech a právě v rámci jednoho z nich se líbal s Nielsenovou.

„Souhlasila, že se se mnou bude líbat a na konci polibku byla docela šokovaná. Její tehdejší manžel z toho nebyl zrovna nadšený,“ řekl Taylor v rozhovoru pro server Birmingham Mail.

Komisaři Guinnessovy knihy rekordů měří vyplazený jazyk od prostředka horního rtu až po jeho špičku. Rty musí být při měření sevřené. Průměrná délka se v takovém případě pohybuje kolem dvou centimetrů, současný rekordman se tak má čím chlubit. Jeho jazyk je teď navíc delší než při měření před čtyřmi lety a Taylor pro to má jednoduché vysvětlení.

„Je to pravděpodobně kvůli všem těm televizním pořadům, kde ho vystrkuji. S trochou snahy ho můžu dostat přes 10 centimetrů, ale už to bolí,“ dodal muž, jenž se živí jako učitel.

Taylor věděl už od mládí, že má abnormálně dlouhý jazyk, ale nijak se tím nezabýval. Až v roce 2002 jeho expřítelkyně viděla v televizní show ženu s tehdy nejdelším jazykem na světě a jen tak z legrace poslala produkci fotku svého přítele s vyplazeným jazykem. Hned druhý den se ozvali, poté přišli na řadu zástupci „Guinnessovky“ a nový rekord byl na světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám