Hlavní obsah

Modelka kvůli nemoci ztratila svou krásu. Přítel ji střelil do zad a sebe vážně zranil

Novinky, her
Salt Lake City

Bývalá americká modelka Traci Vaillancourtová byla velmi krásná a úspěšná žena. Život jí ale před pár lety kompletně změnilo vážné onemocnění krve. Léky, které kvůli nemoci a bolestem užívala, jí její půvab vzaly. Aby toho nebylo málo, Traci se nyní nachází ve vězení, její přítel minulou neděli zastřelil policistu a ji samotnou střelil do zad.

BEZ KOMENTÁŘE: Sestra bývalé modelky listuje jejími fotkami

 
Článek

Vaillancourtová, která mimo jiné prodělala i čtyři mrtvice, si našla přítele Timothyho Walkera až po anabázi s nemocí a léky. V té době již byla na lécích závislá a Walker, jehož pověst nebyla dobrá, ji přivedl ještě k drogám.

Vaillancourtová a Walker spolu zplodili dcerku, kterou dali do péče babičce, a sami cestovali, brali drogy, přespávali v autech a motelech.

Podle policie měl minulou neděli v Salt Lake City seržant Derek Johnson narazit těsně před koncem své směny na podezřelé stříbrné volvo, ve kterém seděla Vaillancourtová s Walkerem. Než stačil vystoupit z vozu, Walker jej zastřelil.

Ve vězení jako svědek

Poté, pravděpodobně po hádce, střelil i po Vaillancourtové. Nakonec obrátil zbraň sám proti sobě a nyní leží v kritickém stavu v nemocnici. Traci Vaillancourtovou pustili z nemocnice teprve v sobotu a okamžitě ji převezli do vězení. Policie tvrdí, že žena je brána jako Walkerova oběť a do vězení byla vzata hlavně jako důležitý svědek.

Její sestra Victoria Kingová se omluvila celé rodině seržanta Johnsona a sama dodala, že Traci byla Walkerovou obětí, kterou se od něj snažila její rodina několikrát oddělit, avšak marně. Přiznala, že její sestra neměla lehký život a to se na ní velmi podepsalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám