Hlavní obsah

Domácí pokus o napodobení celebrity skončil naprostým fiaskem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi neslavně dopadl pokus jedné dívky o napodobení vyzývavého tance, který předvedla na nedávném vyhlášení cen MTV americká zpěvačka Miley Cyrusová. Tanečnice cizí vinou spadla na stůl s hořícími svíčkami, od nichž chytly její kalhoty. Naštěstí se jí ale nic nestalo, napsal britský list The Daily Telegraph.

BEZ KOMENTÁŘE: Nešťastný pád na stůl při twerkingu

 
Článek

Caitlin Hellerová se ve svém pokoji pokoušela o tzv. „twerking“, což je tanec, při němž obvykle žena pohybuje svými boky tak, že se její pozadí natřásá.

Jedná se o pojem známý už od začátku 90. let minulého století, nejvíce ale přišel na přetřes poté, co ho před dvěma týdny předvedla zpěvačka Miley Cyrusová, která svým vystoupením na vyhlášení cen MTV pořádně šokovala.

„Twerking“ dokonce získal takovou pozornost, že se ho britští jazykovědci rozhodli na konci srpna zařadit do Oxfordského slovníku moderní angličtiny.

Foto: Reuters

Miley Cyrusová na pódiu MTV Video Music Awards při twerkingu s Robinem Thickem.

Nelze se tedy divit, že se ho Hellerová podobně jako mnoho dalších mladých dívek rozhodla vyzkoušet také. Ztlumila světla ve svém pokoji, zapálila svíčky, pustila kameru a začala s tancem.

Vrcholem jejího vystoupení měl být moment, kdy se hlavou dolů opřela o dveře a tancovala při tom. Jenže dveře po chvíli někdo otevřel a odsoudil tím tanečnici k bolestivému pádu na stůl. Jako by toho nebylo málo, Hellerové navíc chytly od svíček kalhoty. Nic vážného se jí ale nestalo.

„Snažila jsem se udělat sexy video pro mého přítele, ale nakonec to bylo až moc žhavé,“ okomentovala dívka video a ukázala tak, že si ze sebe dokáže udělat legraci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám