Hlavní obsah

Muž dostal od soudu nařízeno nosit ceduli, že je idiot

Novinky, jky

Soudci Pinkey Carrovi z amerického Clevelandu zřejmě brzy dojdou cedule říkající o jejich držiteli, že je idiot. Carr má totiž evidentně oblíbený trest, který v budoucnu jistě ještě někoho stihne. Muži, který vyhrožoval policistům na nouzové lince zabitím, udělil potupný trest - musí u služebny stát s cedulí, na níž se omlouvá a uznává, že je idiot. A není to první podobný verdikt téhož soudce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Muž dostal od soudu nařízeno nosit značku, že je idiot Video: Reuters

 
Článek

Clevelandský soudce rozhodl v březnu o tom, že po propuštění z vězení musí 58letý Richard Dameron týden stát tři hodiny denně před policejní stanicí s cedulí s nápisem „Omlouvám se policistovi Simonovi a všem dalším policistům za to, že jsem idiot, který volal na nouzovou linku a vyhrožoval tam zabitím. Omlouvám se a nikdy se to znovu nestane” na krku.

Dameron byl odsouzen k 90 dnům vězení a „cedulovému trestu” sice už v březnu, ale v červnu se u policejní stanice s cedulí neukázal a rozzuřený soudce mu za to přidal dalších 90 dní ve vězení. Dameron tehdy tvrdil, že byl opilý a neměl odvoz, aby mohl k policejní stanici dojet.

Toto pondělí se však již Dameron dostavil a pro místní televizní stanici uvedl, že se těší, až bude mít trest za sebou. „Je mi líto, že jsem se choval jako blbec. Věřím, že policista Simone přijme společně se svou rodinou mou omluvu, protože jsem byl tehdy opilý. Hluboce se omlouvám. Přeji si, aby to už bylo celé za mnou.”

V listopadu 2012 rozhodl tentýž soudce o tom, že žena, která vozem po chodníku objížděla zaparkovaný školní autobus, ze kterého vycházely děti, a ona je tak ohrozila, musí mít na krku podobně potupnou ceduli.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička objela po chodníku školní autobus, který zastavil ve stanici

Reklama

Výběr článků

Načítám