Hlavní obsah

Moderátorka si při rozhovoru svlékla vršek šatů, její host neuhlídal své oči

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poněkud nezvykle se rozhodla vést rozhovor kanadská novinářka Lori Welbournová, která zpovídala starostu města Kelowna. Zeptala se ho, zda by se mohla procházet po ulici nahoře bez, a než měl host šanci odpovědět, svlékla si vršek šatů a odhalila tak své poprsí, napsal list The Daily Telegraph.

Moderátorka se během rozhovoru se starostou svlékla

 
Článek

Novinářka se v nedávném rozhovoru snažila upozornit na International Go Topless Day (Mezinárodní den nahoře bez), který se konal tuto neděli. Probíhá už od roku 2008 a má podporovat ženy v právu vyjít ven nahoře bez stejně jako muži.

„Co kdybych se procházela po ulicích nahoře bez?“ zeptala se Kanaďanka starosty Waltera Graye. Než mohl odpovědět, vrazila mu do ruky mikrofon a svlékla si vršek svých šatů. „Co to děláte,“ zeptal se jen starosta, načež se mu dostalo lakonické odpovědi, že v místnosti je horko.

Gray se poté opravdu snažil udržet oči nahoře, ale nepodařilo se mu to, jak je na krátký moment vidět před střihem. Jak později přiznal pro CBC News, o tom, že se novinářka chystá svléknout, věděl dopředu. Na otázku, zda by se mohla novinářka procházet odhalená po ulicích jeho města, odpověděl kladně. Někdo by podle něj možná chtěl zavolat policii, ale chodit na veřejnosti nahoře bez je v Kanadě legální.

Těžko soudit, zda se Welbournová, která je sloupkařkou a rozhlasovou moderátorkou, chtěla tímto kouskem jen zviditelnit, nebo se opravdu snažila o podporu Dne nahoře bez. Na tuto otázku zná odpověď zřejmě jen ona sama.

Video, které nechala během rozhovoru pořídit, bylo ovšem zveřejněno jen v cenzurované podobě, která moderátorčiny „přednosti” rozmazala.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderátor se proškytal celým vysíláním

Škytavka není rozhodně nic příjemného a už vůbec ne, když někoho postihne během živého televizního vysílání. Své by o tom mohl vyprávět americký moderátor...

Výběr článků

Načítám