Hlavní obsah

Žena napodobující slavné zpěvačky je hitem internetu

Novinky, vrb
New York

Americká muzikálová hvězda Christina Bianco předvádí fascinující pěvecký výkon. Video, ve kterém přesvědčivě imituje hlasy známých zpěvaček, se stalo hitem internetu.

Žena zpívá píseň hlasy 19 různých zpěvaček

 
Článek

Talentovaná Američanka si pro provedení svého mistrovského pěveckého kousku zvolila notoricky známý hit, baladu Total Eclipse Of The Heart od Bonnie Tyler.

Jednotlivé úseky pak přezpívává věrohodnou imitací hlasů zpěvaček napříč širokým žánrovým spektrem. Proměny stíhá neuvěřitelně rychle a podle nadšených reakcí diváků také velmi profesionálně. V jejím podání zazní více než desítka různých hlasů.

Některé z nich patří notoricky známým ženám světové hudební scény. Uslyšíte například soul-popovou britskou hvězdu Adele, vokály nestárnoucí Cher, šansoniérku Edith Piaf, Bette Midler, Lizu Minelli, Gwen Stefani, popovou princeznu Britney Spears, Shakiru, rockovou Alanis Morrisette, jazzovou Norah Jones, divokou Christinu Aguileru i okázalou Celine Dion.

Christina působí při svém vystoupení tak suverénně a přirozeně, že to vypadá, jako by se s několika různými hlasy v hrdle už narodila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám