Hlavní obsah

Take That se dají dohromady bez Robbieho Williamse

– LONDÝN

Fanoušci populární chlapecké skupiny 90. let Take That to opravdu nemají jednoduché. Nejdříve se jim naslibovalo, že se Take That opět dají dohromady i s Robbiem Williamsem. Ten to vzápětí popřel a prohlásil, že ani omylem. Teď se zbývající čtyři členové dali slyšet, že skupinu nakonec přece jen obnoví, ale bez Williamse.

Článek

Take That by měli uspořádat jeden koncert a několik televizních vystoupení. Jejich fanoušci - či spíše fanynky - se budou ovšem muset spokojit pouze s Garym Barlowem, Markem Owenem, Howardem Donaldem a Jasonem Orangem. Ti nyní podle agentury WENN projednávají podrobnosti se svým bývalým manažerem Nigelem Martinem Smithem.

"Vydavatelská společnost BMG přišla s nápadem, abychom znovu vydali digitálně remasterovaná alba Take That a DVD s jejich starými koncerty," cituje Smithe agentura WENN. "Bylo zjevné, že o skupinu je stále zájem." Obnovení Take That je součástí dohody s BMG a zbývá prý dořešit, jak bude v praxi vypadat. "Určitě bude zahrnovat několik televizních vystoupení a rozhovorů a zřejmě i mimořádný koncert," slibuje Smith.

Barlow před několika dny prohlásil, že Take That chystají na letošní Vánoce vystoupení, na němž se prý určitě bude podílet i Robbie Williams, který ve skupině kdysi zahájil úspěšnou pěveckou kariéru. Williams však toto tvrzení kategoricky odmítl s tím, že spíš zmrzne peklo, než aby se dal opět dohromady s Take That.

Skupina se rozpadla v roce 1996 právě kvůli neshodám mezi Williamsem a Barlowem. Pětičlenné seskupení za svou kariéru prodalo přes devět miliónů alb, deset miliónů singlů a devětkrát se dostalo do čela britské hitparády.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams: Už nejsem playboy

Populární britský zpěvák Robbie Williams, známý nočními tahy až do rozbřesku, se rozhodl vést spořádaný život. Čas prý tráví procházkami se psem a vysedáváním...

Výběr článků

Načítám