Hlavní obsah

Rodiče se pohádali a nechali na parkovišti půlroční dceru

Novinky, vps
New Orleans

Jeden americký pár rozpálila hádka natolik, že nechali na parkovišti u čerpací stanice svého půlročního potomka. Obsluha pumpy malou holčičku vzala dovnitř a zavolala policii, která poté rodiče zatkla.

BEZ KOMENTÁŘE: Rodiče nechali půlroční dceru na parkovišti

 
Článek

Jasmine Jonesová a Leonard Martin se ze zatím neznámých důvodů hádali minulý týden na parkovišti ve městě New Orleans, uvedla agentura AP. Žena po divoké výměně názorů vyndala sedačku s dítětem ze svého auta, položila ji na kapotu partnerova vozu a odjela.

Martin se obrátil na zaměstnance čerpací stanice Sammyho Jawhariho a řekl mu, že jeho partnerka opustila dítě, a požádal ho, ať zavolá policii. Pak vzal autosedačku a i se svou dcerkou ji odložil na zem a opustil parkoviště, jak je vidět ze záznamu z bezpečnostní kamery.

Jawhari vzal dítě dovnitř a zavolal policii. Zatímco se detektiv díval na záznam z kamery, Jonesová se vrátila zpět a dožadovala se svého dítěte. Policista si s ní promluvil a následně společně odjeli.

Policisté oba rodiče zatkli a obvinili je ze zanedbání péče. Dítě si nechali na policejní stanici, dokud si ho nevyzvedl příbuzný, informoval zpravodajský server nola.com. Holčička je v pořádku a nezraněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám