Hlavní obsah

Lupič za sebou na útěku trousil peníze

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podezřelý z loupeže v americkém Miami udělal špatně snad vše, co mohl. S autem, ve kterém vezl společně s parťákem lup, naboural. Několika lidem po sobě nezvládl sebrat klíčky od jiného auta a vytratil i většinu ukradených peněz. Pak ho zatkl jeden aktivní policista bez posil. Shrnuto podtrženo - docela špatný den.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj na útěku za sebou trousil ukradené peníze

 
Článek

Zatčení po krádeži není nic neobvyklého. Pokud před tím ale ještě ukážete tolik vlastní neschopnosti, jako právě chycený americký lupič, spát s úsměvem na tváři nepůjdete. Lupiče monitorovala helikoptéra, která běžně hlídá dopravu, a tak ať se snažil sebevíc, z dohledu mužů zákona se nedostal.

Lupič se snažil, mimo jiných neúspěchů, ukrást auto stojící na zahradě ženě, kterou policisté identifikovali jen jako Marylin. „Měl tašku peněz v jedné ruce a druhou rukou držel kalhoty. Nejsem schopná říci, zda měl zbraň. Vykřikl na mě, ať mu dám své klíče. Běžela jsem pryč k sousedce a křičela směrem k ní, ať vezme zbraň. Vyděsil se a utekl,” řekla Marylin.

Poté, co zloděj selhal během několika pokusů zařídit si další automobil, s jehož pomocí by mohl unikat policii, zatkl jej osamocený policista, který ho na základě informací z vrtulníku vyrazil hledat do ulic. A zloděj se ani nebránil. Jeho parťáka, který zůstal v havarovaném autě, policie zatkla na místě. Oba zřejmě stáli za sérií tří loupeží, které se v oblasti za víkend odehrály.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám