Hlavní obsah

Dívka odmítla žádost o ruku před vyprodaným stadiónem

Novinky, Jakub Kynčl
Connecticut

Těžko si představit trapnější situaci než tu, která se stala Davidovi z amerického Connecticutu. Potvrdilo se u něj totiž známé a pravdivé pořekadlo: „Pokud si nejste jisti tím, že vaše přítelkyně řekne 'ano', nežádejte ji o ruku. A když už, tak aspoň bez přihlížejících.”

Dívka poslala před plným stadiónem milence s žádostí o ruku do háje

 
Článek

David s odvahou narazil a pravé city své přítelkyně zjistil až ve chvíli, kdy jej pozoroval celý stadión. A když jeho výraz po odmítnutí označíme jako rozpačitý, budeme ještě hodně mírní. Několik tisíc baseballových fanoušků týmu New Britain Rock Cats tak v přímém přenosu sledovalo trapný a zejména bolestivý moment pro hlavního aktéra. V úterý o případu informoval britský Telegraph.

Hlasatel přivedl dvojici na hřiště a řekl publiku, že David má otázku, kterou by chtěl položit své přítelkyni Jessice. „Vezmeš si mě, Jessiko?” zeptal se David, který poklekl na jedno koleno. Jenže romantický moment, na který čekalo celé publikum, tentokrát nepřišel.

„Davide, je mi to líto, nemůžu,” vyloudila ze sebe přiškrceným hlasem Jessica a utekla.

A Davidova horká chvilka pokračovala; hlasatel se začal smát. Situaci pak už jen marně zachraňoval slovy: „Sorry, nechtěl jsem se smát, jen nemyslím, že bychom tu už něco takového někdy měli.”

David se po několika vteřinách také rozeběhl. Neběžel však za svou partnerkou, jak by se dalo očekávat, ale pryč ze stadiónu...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám