Hlavní obsah

Řidič natočil děsivou nehodu, kamión letěl vzduchem, pak explodoval

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indiana

Výjev jako z akčního filmu se odehrál před očima řidiče v severoamerické Indianě. Při pohledu na nehodu kamiónu tuhne krev v žilách.

Řidič natočil děsivou nehodu, kamion letěl vzduchem a pak explodovalVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Videozáznam začíná poklidně. Řidiči, který měl ve svém autě kameru, ale z ničeho nic několik desítek metrů před ním přeletěl přes cestu kamión. Následně dopadl na trávu vedle silnice a explodovaly mu nádrže. Rudé plameny šlehaly vysoko do vzduchu a zvukový záznam reakce svědka jasně vypovídá o naprostém šoku.

Zdá se, že posádka kamionu nemohla takový náraz a následný požár přežít. Řidič, třicetiletý Ryan T. Young i jeho sedmiletý syn ale jako zázrakem vyvázli bez vážnějších zranění, jen s drobnými škrábanci a modřinami.

Ryanovo nákladní auto se prý dostalo do problémů poté, co se s ním vyhýbal jinému vozu, který se řítil do jeho pruhu. Strhl řízení směrem ke krajnici a následně nad autem ztratil kontrolu. Vozidlo pak vjelo na kopec a prorazilo svodidla. Vše zaznamenala palubní kamera a tak se video od čtvrtka 1. srpna, kdy se údajně nehoda přihodila, stalo doslova hitem internetu.

Reklama

Výběr článků

Načítám