Hlavní obsah

Kate Winsletovou ohromila fanynka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Kate Winsletová byla ohromena, když shlédla záběry televizní stanice MTV, na nichž se jedna z jejích obdivovatelek ochotně podrobila plastické chirurgii, aby se věrně podobala svému idolu. Mladá žena účinkuje v populární reality show I Want A Famous Face, která zájemcům umožňuje transformaci vzhledu. Informaci přinesl zpravodajský server Sky News.

Článek

Winsletová pro britský televizní kanál přiznala, že si nejprve myslela, že nebude těžké shlédnout show, ale po chvíli uznala, že toho je na ní příliš.

Prý propukla v pláč, když viděla, jak se Jeanette nechala operativně poupravit. Odborníci jí do hrudníku vpravili prsní implantáty a provedli liposukci na břiše, aby žena dosáhla stejné siluety, jakou se údajně pyšní Kate. 

Nechala se zmást fotografiemi

"Nemohu uvěřit tomu, co všechno byla dívka ochotna podstoupit jen proto, aby se podobala něčemu, co mám být já," zamyslela se herečka. "Dala si rozřezat břicho. Co se to děje?" nechápavě kroutila hlavou Winsletová, která se v minulosti potýkala s nadváhou. Některé fotografie pro luxusní magazíny musely být dokonce kvůli jejím přebývajícím kilogramům retušovány.

"Tato slečna sbírala titulní stránky časopisů," přesvědčivě pronesla, "já takto ve skutečnosti nevypadám," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová čeká miminko

Britská herečka Kate Winsletová a její novomanžel režisér Sam Mendes čekají v lednu své první společné dítě. Sedmadvacetiletá Winsletová má z prvního...

Kate Winsletová porodila synka

Oscarová herečka Kate Winsletová se stala již podruhé matkou. Ve středu, dva dny před Štědrým dnem, v New Yorku porodila syna, který nese jméno Joe. Oznámil...

Kate Winsletová chce v Indii zhubnout

Herečka Kate Winsletová odlétá do Indie, aby si tam odpočinula od honičky, která ji v poslední době pronásleduje. Počítá, že se v zemi bude intenzivně věnovat...

Výběr článků

Načítám