Hlavní obsah

Sousedé chytili holčičku, která vypadla ze čtvrtého patra

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ning-chaj

Obrovské štěstí měla dvouapůlletá holčička z čínského města Ning-chaj, kterou nechali její rodiče doma o samotě. Dívenka po probuzení vylezla na okenní parapet ve čtvrtém patře a nemohla se dostat zpět. Její nářky slyšeli zaměstnanci sousední firmy a okamžitě přiběhli na pomoc. Batole nakonec spadlo, ovšem skupině mužů se ho podařilo zachytit tak, že mu neublížili.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sousedé chytili holčičku, která vypadla ze čtvrtého patraVideo: Reuters

 
Článek

Rodiče holčičky pojmenované jako Čchi-čchi si podle výpovědi v čínské státní televizi potřebovali něco zařídit a rozhodli se nebudit svou poklidně spící dceru. To se ukázalo jako chyba, holčička totiž po probuzení začala své rodiče hledat a vylezla ven na parapet.

Na něm ovšem uvízla a málem spadla. Zaměstnanci přepravní společnosti sídlící v sousední budově naštěstí slyšeli její pláč a přiběhli na pomoc. Dívenku, která na parapetu chvíli dokonce visela, ujistili, že se nemá čeho bát, a poté, co spadla, ji chytili.

Jeden z mužů si při záchranné akci poranil krk a druhý ruku. Holčička si z dramatické situace odnesla pouze modřinu na obličeji.

Reklama

Výběr článků

Načítám