Hlavní obsah

Dívku nechtěli pustit na maturitní ples kvůli jejímu bujnému poprsí

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silverdale

Maturitní ples je pro mládež v USA velmi důležitou událostí a studenti se na něj často připravují dlouho dopředu. Lze tak chápat zklamání a naštvání Brittany Minderové, kterou na ples nechtěli pustit kvůli tomu, že její šaty odhalovaly příliš z dívčina bujného poprsí, informoval televizní kanál WPTV.

Maturantku nechtěli pustit na ples kvůli jejímu bujnému poprsí

 
Článek

Minderová, která navštěvuje střední školu Central Kitsap ve městě Silverdale ve státě Washington, hledala vhodné šaty dlouho. Nakonec si pro ně dojela až do nedaleké Kanady. Vybrala si šaty bez ramínek navržené speciálně pro ženy s vyvinutým poprsím. Jinou možnost podle svých slov neměla.

Její škola šaty bez ramínek sice povoluje, ale pouze pokud je zakrytý výstřih. To sice Minderová nesplňovala, ale netušila, že jí to přinese problémy. Na jiných plesech své školy totiž měla šaty s podobným střihem a vstup jí nikdy nebyl zakázán.

Na svůj ples tedy dorazila s velkými očekáváními, která ovšem vzala za své ještě před začátkem. Personál ji odmítl pustit dovnitř a donutil ji zakrýt se šátkem. Pak se sice na ples dostala, ale celou situací byla natolik ponížená, že tam vydržela jen hodinu.

Chtějí omluvu

„Kouzlo noci už bylo pryč. Bylo těžké zůstat tam po tom všem, co se stalo. Necítila jsem se příjemně, byla to rána pro moje sebevědomí. Už jsem tam nechtěla být. Důležitá noc v mém životě byla zničena a není cesta, jak vzít tuto zkušenost zpět,“ dodala dívka.

„Už od začátku bylo očividné, že škola se nechová férově v dodržování svých pravidel,“ řekl otec dívky Gary Minder. Rodiče studentky nemají problém s pravidly, ale říkají, že jejich dcera doplatila na to, že má velké poprsí. „Všechny ženy nebyly stvořeny stejně. Nemůžete porovnávat golfový míček s grapefruitem,“ dodala matka Kim Minderová.

Rodiče teď po škole požadují veřejnou omluvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám