Hlavní obsah

Zloděj se vloupal do hospody, opil se a usnul na podlaze

Novinky, vps
Tamworth

Kocovinu, na kterou nikdy nezapomene, si na konci května způsobil britský zloděj Adam Bell. Při nočním vloupání do hospody v anglickém městě Tamworth neodolal a vyzkoušel kvalitu čepovaného piva. S pitím to ale přehnal a opilý usnul na podlaze. Ráno ho našel majitel podniku a zavolal policii, napsal britský list Daily Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Záběry z noční loupeže žíznivého zloděje

 
Článek

Žíznivý zloděj si v hospodě nejprve dopřál pivo přímo z pípy. Poté vypáčil hotovost z automatů a z kulečníkového stolu. Loupež pak ještě pořádně zapil, což se mu stalo osudným.

Alkohol totiž 36letého Bella přemohl. Angličan usnul na podlaze, kde ho po sedmé ráno našel majitel hospody Mike Roberts se svým kamarádem Wesleym Robertsem. Oba muži opilce zadrželi do příjezdu policie, která ho zatkla.

„Viděli jsme tělo na podlaze a nevěděli jsme, jestli je mrtvý, nebo ne. Strčil jsem do něj a on se vzbudil. V tu chvíli jsme si uvědomili, že to je zloděj a zavolali jsme policii,“ řekl Wesley Roberts.

Bell, u kterého policisté nalezli kokain, kromě napáchaných škod odcizil zhruba dva tisíce liber (asi 60 tisíc korun). Podobných prohřešků má podle policie na svém kontě celou řadu. Minulý týden byl odsouzen k šesti měsícům odnětí svobody.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám