Hlavní obsah

Princ Charles pozval Beyoncé do paláce

– LONDÝN
Právo, hof

Zřejmě nejpopulárnější zpěvačka posledních měsíců Beyoncé Knowlesová nezadržitelně stoupá nejen po žebříčku popularity, ale i společensky. Poté, co v únoru dostala pět z hudebních cen Grammy, ji pozval na večeři do Buckinghamského paláce sám následník britského trůnu princ Charles.

Článek

Evidentně jí tím chce vyjádřit vděčnost za to, že mu přislíbila účast na květnovém benefičním hudebním festivalu, který se bude konat pod princovou záštitou. V paláci se jí má dostat organická strava a prvotřídního víno.

Doprovodí ji snoubenec

Bylo dohodnuto, že než pro ni přijede šoférovaná limuzína, aby ji odvezla za princem, bude Beyoncé absolvovat krátký kurs dvorní etikety. Tím se má zabránit nepřístojnostem, které by vzhledem k jejímu obvykle temperamentnímu, bezprostřednímu, někdy až skandálnímu chování nebyly překvapivé.

Pikantní na pozvání je, že princ, který se s touto krasavicí už několikrát setkal při různých příležitostech, jí údajně prozradil, že se do ní zakoukal jeho syn a následník William. Snad i proto bude zpěvačku doprovázet do královského sídla její snoubenec, rapper Jay-Z.

Reklama

Související témata:

Související články

Beyoncé Knowlesová provokovala svými vnadami

Sotva dva týdny po skandálu, který vyvolalo pravé ňadro Janet Jacksonové při vystoupení na finále americké fotbalové ligy v Houstonu, dala další zpěvačka...

Beyoncé zanevřela na Jacksonovou

Americké zpěvačce Janet Jacksonové se od jejího skandálu s odhaleným ňadrem v Houstonu lepí smůla na paty. Nejen že s ní odmítají spolupracovat televizní...

Výběr článků

Načítám