Hlavní obsah

Za krádež vepřových žebírek dostal 50 let vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austin

Texasan Willie Smith Ward přišel o vědomí, když mu soudce oznámil, na kolik let půjde za mříže kvůli krádeži vepřových žebírek. Třiačtyřicetiletý zloděj dostal totiž padesát let. Musí si odsedět minimálně čtvrtinu, než ho budou po přezkoumání chování moci podmínečně propustit.

Foto: Profimedia.cz

Loupit vepřová žebírka se nevyplácí...

Článek

Státní zástupce požadoval nejvyšší trest za to, že do řeznictví přišel muž s nožem. A kvůli masu za 35 dolarů – asi 700 korun – prodavačce vyhrožoval zabitím.

Soudce vše pečlivě přezkoumal a došel k závěru, že je muže potřeba potrestat exemplárně. Útočník totiž přestoupil zákon už poněkolikáté, v minulosti byl zadržen za vloupání, pokus o krádež, napadení a další drobnější trestné činy.

„Tento verdikt jasně ukazuje, že občané této země nebudou tolerovat opakované nerespektování a znevažování druhých lidí a jejich majetku,“ komentoval rozsudek státní zástupce J. R. Vicha z texaského města Waco.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám