Hlavní obsah

Ulicemi Olomouce se proháněla nahá motorkářka

Novinky, vps
Olomouc

Nevšední pohled se nedávno naskytl řidičům v Olomouci. Ulice tam totiž brázdila nahá motorkářka, na níž spočinulo oko snad všech projíždějících motoristů a kolemjdoucích. Jak už tomu v těchto případech bývá, za vším stála prohraná sázka.

BEZ KOMENTÁŘE: Olomoucí se proháněla nahá motorkářkaVideo: Libor M.

 
Článek

Motorkářka jménem Sylvie S. na sobě kromě helmy, obuvi a titěrného spodního prádla neměla vůbec nic. Beze studu projížděla městem za doprovodu svých přátel, kteří vše natáčeli na video.

Právě s posádkou vozu se vsadila, že při cvičení udělá domluvený počet shybů. „Udělala jich ale jen osm, a tak musela na motorce přejet topless po celé Olomouci,“ sdělil Novinkám autor videa Libor M.

Celá partička se dobře bavila, kamarádi v autě motorkářku dokonce různě úkolovali. Především jí naznačovali, co vše by ještě měla na kameru ukázat. Místy tak nevěnovali zrovna velkou pozornost řízení, nemluvě o ostatních řidičích, kteří mohli při spatření půvabné ženy ztratit na chvíli koncentraci.

Sylvie je sice zkušenou řidičkou a s krocením Yamahy R6 neměla sebemenší problém, ale stačil by pád i v nízké rychlosti, a následky na její kůži by byly nezanedbatelné.

K situaci by možná měla co říct i policie, ale motorkářka se s žádnou hlídkou nepotkala. Skupinka si podle autora videa nebyla vědoma toho, že by se dopouštěla přestupku, pokud by však policie vyzvala ženu k zahalení, neodporovala by. Cílem nebylo nikoho provokovat, jednalo se pouze o legraci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám