Hlavní obsah

Celá vesnice se spojila, aby pomohla vytvořit nezapomenutelnou žádost o ruku

– Røvær
Novinky, Jakub Kynčl

Je hezké, když si dá muž tu práci a vymyslí originální žádost o ruku. Je ale ještě daleko krásnější, když se dokáže spojit celá komunita, aby pomohla výjimečný okamžik vytvořit. A přesně to se stalo v norské vesničce Røvær, kterou obývá 110 osob a jeden automobil.

Muž vykouzlil na norském ostrově kus ItálieVideo: jordan.no

 
Článek

Daniel a Gerda žijí na drobném ostrůvku v Norsku. Daniel vymyslel pro Gerdu výlet s kamarádkami, a zatímco si ona myslela, že její přítel pracuje daleko na vodě, on pro ni připravoval životní překvapení. A nebyl sám. Pomáhali mu totiž všichni místní obyvatelé, a z jeho žádosti o ruku se tak stala záležitost celého ostrova.

Ač někomu samotná žádost o ruku v tomto stylu nemusí přijít originální či romantická, ukázala se tak pospolitost obyvatel vesničky. Ti na ostrůvku vyrobili vlastníma rukama malý kus Itálie, Danielova oblíbeného romantického místa. Za výrobu propriet pak zaplatila náklady norská stavební firma.

Když se Gerda vrátila na ostrov, čekalo na ni překvapení v podobě italské zahrádky na skále, šampaňského, zpěvu všech místních a po dojatém "ano" i ohňostroj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám