Hlavní obsah

Chtěl natočit duchy, místo toho zachytil svou partnerku, jak si užívá s jeho synem

Novinky, vps

Jednomu Australanovi z Tasmánie se zdálo, že v jeho kuchyni se dějí podivné věci. Nastavil proto kameru, aby domnělou nadpřirozenou aktivitu zachytila. Místo duchů ale na záznamu objevil svou dlouholetou přítelkyni, jak se muchluje s jeho 16letým synem z prvního manželství. Žena je nyní souzena za pohlavní zneužívání mladistvého, napsal server news.com.au.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž, jehož jméno nebylo společně s totožností ostatních účastníků případu kvůli jeho choulostivosti zveřejněno, přišel na vše vlastně náhodou. Kameru totiž zapomněl ráno vypnout. Když se vrátil domů z práce a prohlédl si záznam, viděl svou partnerku, jak se líbá a objímá s jeho synem.

Svou 28letou přítelkyni okamžitě konfrontoval s důkazy, ta ale incident bagatelizovala. Obrátil se tak na svého syna, který přiznal, že v předchozích dnech měl s neřestnou ženou třikrát pohlavní styk. Vztahu, který trval 11 let, tak velmi rychle odzvonilo. Pár přitom měl společně malé dítě.

Nevěděla, že porušuje zákon

Podvedený muž zavolal policii, která ženu zadržela. V Austrálii je totiž legální věk způsobilosti k pohlavnímu styku stanoven na 18 let, žena se tak dopustila trestného činu. Při výslechu pak vše přiznala.

Australanka si nebyla vědoma, že by se dopouštěla něčeho nezákonného. Jak uvedl u soudu, který probíhá už od loňského října, ženin obhájce Steve Chopping, myslela si, že věková hranice je 16 let.

Žena se u soudu přiznala k celkem pěti případům pohlavního styku se svým nevlastním synem. Poté, co všechno prasklo, se totiž s náctiletým chlapcem sešla na hotelovém pokoji, kde opět došlo na soulož.

Obviněná zatím zůstává ve vazbě. Očekává se, že soud vynese rozsudek v pondělí.

Reklama

Výběr článků

Načítám