Hlavní obsah

Soudkyně bosenského Nejvyššího soudu se předváděla nahá u okna

Sarajevo

Zaměstnanci z kanceláří naproti budově Nejvyššího soudu Federace Bosny a Hercegoviny v Sarajevu nemohli v posledních týdnech občas věřit svým očím. Za okny soudního paláce se jim totiž po ránu naskýtal pohled na nahou ženu, která bez ostychu cvičila, tančila nebo četla noviny. A to všechno bez toho, aby se třeba jen pokusila zatáhnout závěsy nebo žaluzie, napsal server Avaz.ba.

Foto: avaz.ba

Takto zachytili ženu z protější budovy

Článek

Ještě větší ale bylo překvapení soudních úředníků, když se na základě udání rozhodli po nudistce pátrat. Ukázalo se totiž, že se v Evině rouše neukazovala svému okolí uklízečka nebo snad sekretářka, ale přímo jedna ze soudkyň nejvyšší soudní instance muslimsko-chorvatské federace.

Šéf soudu Amir Jaganjac ale veřejnosti odmítá sdělit jméno své podřízené. "Je to výjimečně delikátní případ," odrážel otázky novinářů.

"Situace je velmi vážná a může mít dalekosáhlé důsledky. Opravdu nemáme důkazy, na jejichž základě bychom mohli otevřeně říci, o koho se jedná," dodal také Jaganjac, který nechal rozběhnout vyšetřování kauzy.

Podle bosenských médií ale existuje řada fotografií i videozáznamů, které pořídili šokovaní či zvědaví úředníci, sídlící přes ulici. Na nich je dobře vidět nahou soudkyni, kterou prý v exhibicích v jednom případě nezarazil ani příchod některého z kolegů do její kanceláře.

Reklama

Výběr článků

Načítám