Hlavní obsah

Zloděj ukradl ženě mobil, na útěku ho srazil autobus

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bogota

Dokonale zpackanou krádež předvedl minulý týden jeden kolumbijský zloděj. Na autobusové zastávce v Bogotě vytrhl ženě mobilní telefon a dal se na útěk, téměř okamžitě ho ale srazil přijíždějící autobus. Podle kolumbijských médií si z hrozivě vypadající nehody odnesl jen lehká zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděje okamžitě po činu srazil autobus

 
Článek

Bezpečnostní kamery na autobusové zastávce zachytily, jak zloděj přišel k ženě, jež se opírala o zábradlí, a rychle popadl mobilní telefon, který držela v ruce. Žena se ale jen tak nedala a s lapkou svedla krátký boj.

Silnější lupič ženu přece jenom přetlačil a mobil ukořistil. Otočil se a z vyvýšeného nástupiště, která jsou v jihoamerických zemích běžná, vyskočil ven. Nevšiml si ovšem blížícího se autobusu, který ho srazil a odhodil na sklo.

Ke zraněnému zloději se seběhli ostatní cestující. Jako první mu paradoxně pomohla okradená žena, která si pak vzala svůj telefon zpět. Po ošetření v nemocnici si nešikovného zloděje převzala policie, která uvedla, že jeho trestní rejstřík obsahuje celou řadu podobných krádeží.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám