Hlavní obsah

Laň proletěla předním sklem do autobusu, pak vystoupila dveřmi

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Johnstown

Nečekaného pasažéra měl v úterý večer řidič autobusu v americkém městě Johnstown ve státě Pensylvánie. Do cesty mu vběhla laň, které se nemohl vyhnout, a proletěla předním sklem dovnitř. Po chvíli zmatků vystoupilo zvíře předními dveřmi. Podle všeho se mu nic nestalo. Informoval o tom server stanice ABC 6.

BEZ KOMENTÁŘE: Laň proletěla předním sklem do autobusu, pak vystoupila dveřmi

 
Článek

Jak je patrné ze záběrů z bezpečnostních kamer autobusu, laň vběhla do cesty v poslední chvíli, řidič tak neměl šanci zareagovat. Zvíře prorazilo přední sklo a poté, co se postavilo na nohy, se snažilo dostat ven.

Řidič duchapřítomně zastavil a otevřel dveře autobusu, ale vyděšené zvíře chvíli zmateně pobíhalo uvnitř autobusu. Vzpamatovalo se až po chvíli a vystoupilo ven předními dveřmi.

Mluvčí společností CamTran, které autobus patří, v reakci na událost prohlásil, že v tu chvíli autobus převážel pouze jednoho pasažéra, takže se nikomu nic nestalo. O stavu zvířete nejsou žádné zprávy, ale podle záběrů z kamer to vypadalo, že z dramatické srážky vyvázlo překvapivě dobře.

Reklama

Související články

Motorkáře během závodu srazila k zemi srna

Panenská příroda a motoristické závody zkrátka nejdou dohromady. Když 29letý závodník na motorce tuto sobotu absolvoval poslední etapu závodu v americkém státě...

Srnka vyhnala zákaznice z obchodu s kosmetikou

Nakoupit zkrášlovací potřeby zřejmě chtěla srna, která skleněnou výplní dveří proskočila do obchodu s kosmetikou v americkém Southfieldu. Překvapení zákazníci...

Výběr článků

Načítám