Hlavní obsah

Naštval ho servis, tak nechal rozmlátit své luxusní maserati

Novinky, vps
Čching-tao

Nezvyklou formu protestu zvolil jeden bohatý čínský podnikatel, který si najal čtyři muže s kladivy, aby zničili jeho vůz značky Maserati v ceně několika miliónů. Naštval ho totiž špatný zákaznický servis této značky.

BEZ KOMENTÁŘE: Nebyl spokojený se servisem, tak nechal rozmlátit své maseratiVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Podnikatel zaparkoval svoje Maserati Quattroporte před branami automobilového veletrhu ve východočínském městě Čching-tao. Muži s kladivy v rukou se pustili do práce a během pár minut zničili všechna skla, přední masku chladiče a poškodili na mnoha místech karoserii, uvedl deník Čching-tao Morning Post.

Číňan, který tamním médiím uvedl jen své příjmení Wang, koupil automobil v roce 2011. Problémy nastaly, když ho přivezl zpět k prodejci na opravu. Personál mu naúčtoval nové díly, přitom ale použil staré. Později nebyli v servisu schopni opravit závadu dveří a navíc vůz poškrábali. Wangovi proto došla trpělivost a rozhodl se k ráznému kroku.

„Doufám, že si výrobci luxusních zahraničních automobilů uvědomí, že čínští zákazníci mají právo na služby odpovídající značce,“ řekl Wang ve středu médiím.

„Hluboce litujeme toho, že než se mohly dvě strany dobrat výsledku diskusí, se majitel rozhodl zničit auto na veřejnosti, aby způsobil senzaci,“ okomentovala incident na čínské obdobě Twitteru pobočka italské automobilky ve městě Čching-tao.

Tento incident dal vzpomenout na dva roky starou a téměř identickou událost. Jeden čínský obchodník tehdy také nechal zničit svůj luxusní vůz na protest proti špatnému servisu. Lišila se pouze značka vozu, kterým bylo Lamborghini Gallardo. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám