Hlavní obsah

Jedenáctiletá soutěžící všechny oslnila, ještě než začala pořádně zpívat

– Velká Británie
Novinky, zkr

Letošní ročník talentové soutěže Britain´s Got Talent sice ještě neskončil, už nyní má ale minimálně jednoho favorita. Tím je jedenáctiletá zpěvačka Asanda Jezileová, která zazářila s písní Diamonds od Rihanny. A to ještě předtím, než začala pořádně zpívat. Dívka totiž i skvěle tancuje, informoval server mirror.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Školačka zazářila s hitem Diamonds od Rihanny

 
Článek

Britská školačka podala na pódiu fascinující výkon. Oslnila nejen svým hlasem, ale i pohybem a taky úsměvem. „Asando, ještě nikdy jsem neviděl nikoho jedenáctiletého, kdo by měl tak úžasný jevištní projev. Myslím to vážně, bylo to opravdu dobré. A máš nejkrásnější úsměv, jaký jsem kdy viděl,“ nešetřil chválou porotce Simon Cowell.

Na druhou stranu se ale objevily reakce, které vystoupení kritizovaly. Výběr písně i její podání prý bylo příliš sexistické pro teprve jedenáctiletou dívku. Mluvčí soutěže k tomu podle serveru dailymail.co.uk sdělila, že soutěžící si skladby volí sami.

Píseň od populární barbadoské zpěvačky si dívka ale vybrala zcela záměrně, protože je její velkou obdivovatelkou. „Chci být jako Beyoncé nebo Rihanna, protože tvrdě pracují a mají fantastický talent. Ve svém oboru jsou opravdu velmi silné. Do této soutěže jsem šla proto, abych lidem ukázala, co dokážu já,“ uvedla Jezileová pro server itv.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám