Hlavní obsah

Psí pláč, nebo astma? Dojemné video rozdělilo diváky

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Sarah Varleyová zveřejnila nedávno na internetu video, nad kterým se mnoho lidí dojímá. Pes jménem Wiley na něm podle ní „pláče“ nad hrobem její zesnulé matky. Část diváků ale její tvrzení rozporuje a uvádí, že jejímu psovi se pouze špatně dýchalo.

BEZ KOMENTÁŘE: Wiley se rozplakal na hrobu své zesnulé majitelky

 
Článek

Wiley je kříženec psa s vlkem a „pracuje“ jako terapeutický pes v kalifornském útulku Lockwood, na jehož webu bylo video poprvé zveřejněno. Náplní Wileyho dne je pomáhání válečným veteránům s posttraumatickým syndromem.

Na videu Wiley leží na hrobě a vzhledem k jeho problémům s nasáváním vzduchu to vypadá, jako kdyby ho přepadl záchvat smutku. Tuto verzi podporuje i jeho panička, která ho na videu utěšovala slovy „také nám chybí“.

Stojí si za svým

„Můžu vám říct, že tohle nikdy předtím nedělal a od té doby to nezopakoval. Možná jeho chování jen považuji za lidské, ale takto se prostě vyrovnávám se ztrátou,“ uvedla Sarah Varleyová.

Pragmatičtí diváci sice souhlasí, že psi se často vážou na své pány a po jejich smrti truchlí, ale tvrzení Američanky považují za přehnané. Podle nich se jednalo jen o Wileyho problémy s dýcháním, které byly způsobené alergickou reakcí nebo astmatickým záchvatem.

BEZ KOMENTÁŘE: Láska až za hrob - pes věrně sedí u hrobu svého pána už šest letVideo: LV

Podobným případem zvířecího truchlení je kříženec jménem Capitan, který už se léta odmítá hnout od hrobu svého zesnulého pána v argentinské obci Villa Carlos Paz. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám