Hlavní obsah

V Severní Karolíně roztrhali pitbulové chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHARLOTTE

Osmiletého Roddiho Philipa Dumase v Severní Karolíně roztrhali doma na dvoře pitbulové, které choval jeho otec. Chlapec byl po útoku převezen v kritickém stavu do nemocnice, kde krátce nato zemřel. Prokurátoři zvažují, jaké obvinění bude vzneseno proti otci; od zanedbání péče až po zabití.

Článek

Na chlapce zaútočili psi na ohrazeném dvorku před domem. Jeho zoufalý křik vyburcoval sousedy, kteří přiběhli na místo spolu s poštovním doručovatelem. "Jeden mu šel po krku, dva na něj útočili zboku a čtvrtý se zaměřil na nohy," líčil hrůznou scénu soused. Pošťák odhodil svou brašnu a s dřevěnou tyčí se vrhl na psy, které se mu podařilo zahnat.

Otec seděl v tu dobu se svou přítelkyní doma. Ven vyšel, až když byl chlapec vážně pokousán psy.Okamžitě se obořil se na poštovního zaměstnance, aby opustil jeho soukromý majetek.  

Policie, která prohledala Dumasův dům, obvinila jeho majitele z nedovoleného držení drog a zbraní. Prokurátoři zatím zvažují, jaké obvinění bude vzneseno proti otci, může to být od zanedbání péče až po zabití. Zabití je v takovém případě velmi řídké. Policie chce zjistit, proč byl chlapec bez dozoru a zda ho dospělí, kteří byli v domě, slyšeli křičet o pomoc. Psi budou podrobeni vyšetření. Není zatím známo, zda se u nich již v minulosti projevilo agresivní chování.

Reklama

Výběr článků

Načítám