Hlavní obsah

Svatba jako z hororu, všichni včetně snoubenců vypadali jako zombie

– Londýn
Novinky, zkr

Záběry jako z natáčení hollywoodského krváku připomínala svatba Jennifer Jonesové a Roba Blackmora z britského Liverpoolu. Oba hororoví nadšenci se na svůj velký den přeměnili v zombie, stejně tak jako všichni svatebčané. Pár totiž vyhrál soutěž u příležitosti uvedení na trh nové počítačové hry Dead Island Riptide, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zombie svatba připomínala záběry z hororového filmuVideo: Reuters

 
Článek

Temný ceremoniál, který měl do klasické svatby opravdu velmi daleko, se konal v centru Londýna. Zúčastnilo se ho přes 250 „oživlých mrtvol“ a nemohl chybět ani svatební dort s vyteklým mozkem.

„Naším původním plánem bylo vzít se na Halloweena a mít svatbu v hororovém stylu, ale tohle bylo mnohem lepší,“ popsal po obřadu jedenatřicetiletý Blackmore, který pracuje jako asistent ve skladu.

„Byli to naši přátelé, kteří nám říkali, že by to bylo pro nás ideální, že se musíme do té soutěže přihlásit. Tak jsme se na to koukli a řekli si, že to je opravdu o nás, horor, děsivé věci, zombie, hráči,“ dodala sedmadvacetiletá nevěsta.

Do soutěže se přihlásily desítky párů, ten vítězný organizátory nakonec zaujal svým totálním nadšením pro věc. Zmiňovaná počítačová hra bude uvedena na trh 26. dubna.

Reklama

Výběr článků

Načítám