Hlavní obsah

Práci snů získal 22letý student, bude půl roku testovat vodní skluzavky

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konkurz na jednu z nejzábavnějších prací na světě, pokud se tedy půlročnímu cestování po vodních parcích a testování vodních skluzavek dá vůbec říkat práce, vyhrál 22letý student Seb Smith z anglického hrabství Somerset. Uspěl mezi dvěma tisíci uchazeči, informoval portál Mail Online.

Foto: Profimedia.cz

Seb Smith se raduje ze své nové práce

Článek

Britská cestovní kancelář First Choice, která konkurz pořádala, hledala nového zaměstnance poté, co dal výpověď její předchozí testovač skluzavek Tommy Lynch. Ten pověsil plavky na hřebík po čtyřech letech a 170 tisících procestovaných kilometrech. [celá zpráva]

Zda v této práci vydrží tak dlouho i Seb Smith, není jasné. Prozatím dostane půlroční smlouvu se mzdou 10 tisíc liber (asi 300 tisíc korun). Samozřejmostí pak je proplacení všech cestovních výloh.

BEZ KOMENTÁŘE: Tohle všechno čeká na testovače vodních skluzavek a tobogánů

Bude cestovat po celkem 20 vodních parcích např. v Egyptě, Turecku nebo dokonce na Jamajce. Náplní jeho práce bude hodnotit vodní parky a především jejich skluzavky a dělit se o své dojmy na sociálních sítích. Na konci jeho úvazku pak jako odměnu za jeho „těžkou práci“ dostane týdenní all-inclusive pobyt ve vybrané lokalitě.

„Jsem nadšený, nemůžu se dočkat, až začnu. Nemůžu uvěřit tomu, že budu cestovat po světě a hodnotit skluzavky. Budu v tom dobrý a opravdu se těším na to, až budu součástí týmu a budu sdílet své zkušenosti na Twitteru nebo Facebooku,“ řekl v reakci na svou výhru student univerzity v Leedsu.

„Byli jsme nadšeni jeho entuziasmem a schopnostmi ve všech kolech našeho konkurzu. Ve finále bylo jasné, že jsme našli ideálního kandidáta na testování skluzavek. Seb bude klíčovou součástí našeho týmu, který bude zákazníkům našich zábavních parků ukazovat ty nejlepší možné zážitky,“ řekl Luke Gaskins ze společnosti First Choice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám