Hlavní obsah

Z manéže utekl tygr, žena jej potkala na toaletě

Novinky, jky

Sobotní cirkusové představení v americkém Kansasu se tak trochu zvrtlo. Shrine Circus musel bít na poplach, když se z manéže vymanil tygr a začal pobíhat tam, kde neměl co dělat. Nikdo naštěstí nepřišel k újmě na zdraví. Tedy až na ženu, které způsobilo setkání s tygrem na dámských toaletách menší šok.

BEZ KOMENTÁŘE: Splašený tygr způsobil šok ženě na záchodě v cirkuse

 
Článek

Těžko mohl někdo připravit Jenně Krehbielové větší překvapení. Právě se dodívala na tygří vystoupení, omluvila se s tím, že musí na toaletu, a odešla. Jenže právě v tu chvíli se jedné z velkých koček podařilo utéct a dostat se na dámskou toaletu ještě před ní.

"Opravdu nečekáte, že když vstoupíte na toaletu a zavřete za sebou dveře, tak si proti vám bude vykračovat tygr. Netušila jsem, že na tom záchodě je. Otevřela jsem dveře, které se za mnou zavřely, a najednou jsem viděla tygra, který ode mě byl jen něco málo přes půl metru. Klidně jsem se otočila a zamířila ke dveřím. Někdo je otevřel a řekl, ať vypadnu," řekla Krehbielová, která přesně to také učinila.

Žena naštěstí nezazmatkovala a neudělala žádné rychlejší pohyby. Právě její duchapřítomné jednání pravděpodobně zabránilo tragédii.

"Jediné, co zajímalo mou tříletou dcerku, která se mnou cirkus navštívila, bylo to, zda si tygr po použití toalety umyl tlapky," dodala se smíchem Američanka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám