Hlavní obsah

Reportérka přerušila při zemětřesení svou svatbu a ještě v šatech se vrhla do práce

Novinky, vps
Ja-an

Číňanka Jing Čchenová prokázala, že je novinářka tělem i duší. Když v sobotu provincii S´-čchuan zasáhlo zemětřesení, nedbala na vlastní svatbu, popadla mikrofon a začala dělat svou práci. Informovala o tom agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Čínská reportérka upřednostnila práci před svatbouVideo: Reuters

 
Článek

Když došlo k zemětřesení, Čchenovou zrovna líčili v salónu v jejím domovském městě Ja-an. Do začátku obřadu už jí zbývala jen chvilka, ona ale ani na moment nezaváhala a vyběhla do ulic. Na převlékání šatů neměla čas, diváci místní televizní stanice, pro kterou mladá žena pracuje, si tak na obrazovce mohli užít nečekané překvapení.

„Stojím tady na Holiday Plaza. Před 15 minutami došlo k silnému zemětřesení. Tady v oblasti nejsou hlášeny žádné oběti. Obyvatelé Ja-anu podnikli taková opatření, aby zabránili škodám. Doufám, že naše město bude v pořádku,“ hlásila Číňanka do kamery.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Následky zemětřesení v ČíněVideo: Reuters

Reportérka asi deset minut zpovídala obyvatele města. Poté se vrátila zpět a nechala se oddat. Po krátkém obřadu se ovšem vydala zase do práce, informovala čínská média.

Otřesy o síle 6,6 stupně Richterovy škály zasáhly především okrsek Lu-šan, který je od Ja-an vzdálen asi 30 kilometrů. Podle agentury Reuters je nejméně 203 lidí mrtvých nebo pohřešovaných. Zraněných je přes 11 tisíc. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám