Hlavní obsah

Téměř stoletá seniorka visela 10 metrů nad zemí zachycená za klimatizaci

Novinky, vps
Rovno

Desítky minut hrůzy prožívala v úterý 97letá Anděla Artjomovová z ukrajinského města Rovno. Při vyklánění se z okna nešťastnou náhodou přepadla přes parapet a nohou se zachytila za jednotku klimatizace svého bytu, na které visela v desetimetrové výšce asi půl hodiny, než přijeli hasiči a vysvobodili ji.

BEZ KOMENTÁŘE: Téměř stoletá babička visela deset metrů nad zemí zachycená za klimatizaciVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Čiperná penzistka čistila okno ve svém bytě ve čtvrtém patře, když v tom jí podle deníku Daily Mail podklouzla noha. Přepadla ven, ale při pádu se zachytila nohou za držák klimatizace pod oknem svého bytu. Její vyděšené výkřiky o pomoc zaslechli kolemjdoucí a zavolali hasiče.

Ti po příjezdu na místo usoudili, že nemají čas nafukovat seskokovou matraci, a vytáhli rovnou žebřík. Jeden z hasičů na něj vyšplhal a stařenku, která se v krkolomné pozici držela téměř půl hodiny, zajistil. Další dva ji pak vytáhli oknem zpět do bytu. Fyzicky byla žena v pořádku, ale při nehodě utrpěla šok, a byla proto převezena do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nadávající babička vypadla z balkónu v 8. patře, šaty se zachytila o poschodí níž

Tento případ dal vzpomenout na jinou ukrajinskou důchodkyni, která chtěla loni v červnu vynadat ze svého balkónu pouliční skupině za to, že dělá přílišný hluk, ale kvůli špatné koordinaci pohybů přepadla. Svými šaty se naštěstí zachytila za markýzu pod balkónem a s odhaleným spodním prádlem tam takto visela až do příjezdu záchranářů. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám