Hlavní obsah

Spona na opasku zachránila muže před smrtí

Novinky, vps
Filadelfie

Jen pár centimetrů dělilo od smrti nebo vážného zranění Bienvenida Reynosa z Filadelfie. Zbloudilá střela ze střelby před obchodem s potravinami, ve kterém pracuje, ho totiž zasáhla do spony na opasku, a jemu se tak nic nestalo.

BEZ KOMENTÁŘE: Spona na opasku zachránila muže před smrtíVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Reynoso se minulou středu chystal vyložit zboží z dodávky před obchodem, když v tom propukla střelba. Jedna rána ho zasáhla a poslala k zemi. Poté si jen nevěřícně prohlížel břicho a hledal zranění.

„Když jsem si kontroloval tělo, nic jsem neviděl, žádnou krev, nic. Řekl jsem si, že budu v pohodě,“ řekl 38letý muž v interview pro televizní stanici WPVI.

Někdo si ale všiml, že má díru v tričku. Reynoso se tedy podíval pořádně a zjistil, že v jeho kovové sponě na opasku je zaklesnutá kulka. Tričko a kulku policie zabavila jako důkazy, ale sponu šťastnému Američanovi nechala. „Zachránila mi život. Nechám si ji až do konce života,“ dodal Reynoso.

Při střelbě byl zasažen ještě jeden muž, záchranka ho ve vážném stavu převezla do nemocnice. Dvacetiletého útočníka Edwarda Lyonse se policii podařilo zadržet krátce po střelbě. Byl obviněn z pokusu o vraždu, napadení s použitím zbraně a nedovoleného ozbrojování.

Majitel obchodu Joselito Vinas uvedl, že mohlo dojít k většímu neštěstí. V době střelby měl totiž stát před obchodem a při příležitosti teplého počasí chtěl rozdávat dětem zmrzlinu. Měl ale desetiminutové zpoždění. „Všichni ti lidé tu mohli být, mnoho jich mohlo být zraněno,“ uvedl Vinas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám