Hlavní obsah

Sebevrah přežil pád z 64 metrů

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Istanbul

Na istanbulském mostě Fatiha Sultána Mehmeta byl ve čtvrtek o něco větší ruch než obvykle. Svůj život tam totiž chtěl ukončit Turek Orhan Eryiğit. Po dlouhém přemlouvání, při kterém stál na okraji mostu, skočil do Bosporské úžiny. Pád z výšky 64 metrů ale bez úhony přežil.

BEZ KOMENTÁŘE: Sebevrah přežil hrozivý pád z 64 metrů

 
Článek

Eryiğit, který se živí jako řidič nákladního vozu, zaparkoval u 1,5 kilometru dlouhého mostu a pěšky se na něj vydal. Chodcům je na most vstup zakázán, bylo tedy hned jasné, že něco není v pořádku.

Sedmatřicetiletý muž přelezl zábradlí, se skokem ale váhal. Přivolaní policisté se ho snažili od jeho úmyslu odradit, ale neúspěšně. Po téměř 45 minutách Turek skočil. Z nekontrolovaného pádu ovšem k překvapení všech vyvázl bez zranění.

Pod mostem už čekala policejní loď, která Eryiğita vytáhla z vody. Dostalo se mu základního ošetření, na břehu si ho pak převzala přivolaná záchranka. Podle policie stály za mužovým pokusem o sebevraždu psychické problémy způsobené jeho nedávným rozvodem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám