Hlavní obsah

Velký bílý žralok vnikl do klece s potápěči

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gansbaai

Katastrofou málem skončila adrenalinová akce pro skupinku odvážlivců, kteří se rozhodli okořenit svůj život potápěním v kleci v blízkosti několikametrového mořského predátora, žraloka bílého a to v JAR.

Žralok vnikl do potápěčské klece

 
Článek

Žralok totiž neměl pro odvážlivce takové pochopení, jaké by si sami potápěči přáli, a po chvilce kroužení nečekaně pronikl půlkou těla do klece. Žralokova reakce byla o to nečekanější, protože před klecí s lidmi plavaly volně návnady.

Potápěč, který je znám pouze pod jménem Roger, měl dvojnásobné štěstí. Den předtím se totiž oženil. Žralok bílý se k němu dostal tak blízko, že Roger vyfotil jeho zubatou čelist jen z několika málo centimetrů.

Po chvíli plné hrůzy se žralok dostal z klece a odplaval. Pár minut na to vylezli z klece nezranění potápěči a vrátili se na pobřeží Gansbaai.

Potápěčka Ocean Ramseyová plave s obávanými predátory dokonce volně bez klece. Jeden z bílých žraloků ji dokonce povozil.

Velký bílý žralok vozil potápěčku

Reklama

Výběr článků

Načítám