Hlavní obsah

Mladík přeskočil saltem policisty. Ti ho zatkli

– Sarasota
Novinky, vps

Osmnáctiletý Američan Charles Ross je známým vtipálkem, který na internetu baví svými klipy milióny lidí. Jeden z jeho posledních kousků, v jehož rámci ve floridském městě Sarasota přeskočil saltem dva sedící policisty, mu ale nevyšel. Když totiž policisté zjistili, že si vše natáčí, zatkli ho a zabavili mu kameru.

Skočit salto přes policisty se mladíkovi nevyplatilo

 
Článek

K incidentu došlo podle floridské televizní stanice WWSB už loni v listopadu, ale záznam zveřejnil Ross až během minulého týdne, kdy mu policie vrátila kameru.

Video zachycuje dva policisty sedící na stole u pláže Siesta Key. Zanedlouho se objeví Ross a přeskočí je. Policisté si ho zavolají k sobě a jeden z nich mu začne vysvětlovat, že pokud by to udělal ještě jednou, museli by ho zatknout. Policista si ale poté všimne, že vtipálek si situaci natáčí.

„Protože sis to natáčel, tak ti zkazím den a vymažu to,“ říká na videu policista. Ross chce ovšem zabránit smazání záznamu a rozběhne se ke kameře. Policisté ho ale zadrží a spoutají. Záznam končí tím, jak policista vypíná kameru.

Jeho vtípky jsou kontroverzní

Stanice WWSB na svých internetových stránkách uvedla, že Ross byl obviněn z rušení veřejného pořádku. Policista ve zprávě o zatčení uvedl, že mladík „mohl trefit mou hlavu a krk nebo na mě dopadnout, jeho čin mě vystavil riziku zranění“.

Diváci videa se dělí na dvě skupiny. Jedni považují reakci policistů za přehnanou, ti druzí si zase myslí, že vtipálek si zatčení zasloužil. Ross totiž rozhodně není žádným svatouškem. V lednu tohoto roku byl opět zatčen, tentokrát za to, že při svém dalším žertu vytahoval lidem v kině spodní prádlo z kalhot.

Mladý šprýmař se při svých činech pohybuje na hraně celkem často, jako například ve videu, ve kterém líbal cizí lidi. Oblíbený je také žertík, při kterém chodil po rukou nad ležícími lidmi na pláži.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík chodil po rukou přes lidi ležící na pláži

Anketa

Považujete reakci policistů za přehnanou?
Ano
72,3 %
Ne
27,7 %
Celkem hlasovalo 13400 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám