Hlavní obsah

Zloděj vykrádal benzinku, přes hlavu měl natažené spodky

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Fantazii se meze nekladou a to platí evidentně i ve světě zločinu. Dokazuje to videozáznam, který ukazuje opravdu velmi netradičně maskovaného lupiče. Místo typické kukly jednoduše použil spodní prádlo.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj vykrádal benzinku, přes hlavu měl natažené slipy

 
Článek

Lupič v australském Melbourne přepadl čerpací stanici v opravdu netradiční masce. Na hlavu si totiž místo kukly natáhnul pánské spodky. Sportovně oblečený muž vkročil do prostoru benzinové pumpy třicet minut po půlnoci. U pokladny ohrožoval obsluhu nožem a dožadoval se peněz, které mu vystrašený zaměstnanec vydal. Muž poté odcizil peněženku také jednomu ze zákazníků.

Netradiční pokrývka hlavy prý podle slov policie nemá v historii loupežných přepadení posledních let obdoby. Je to ale bohužel také jedno z mála poznávacích znamení pachatele.

Vzhledem k tomu, že mimo „akci“ tento atypický způsob maskování pravděpodobně nepoužívá, nebude jednoduché lumpa dopadnout. Vtipálkové na internetu video komentují jako vydařený nový trend letošního roku mezi kriminálníky a dohadují se, zda k tomuto "módnímu" tahu pachatele donutila zoufalá finanční situace, recese nebo jen totální pomatenost.

Reklama

Výběr článků

Načítám