Hlavní obsah

Cyklistu jedoucího plnou rychlostí poslala k zemi srnka

Novinky, vps

Srážka s jiným jezdcem nebo pád vlastní chybou, to jsou věci, se kterými cyklisté při závodech většinou počítají. Ale na to, že by závodníka vyřadila ze hry vysoká zvěř, už myslí málokdo. Nečekal to ani americký cyklista Jeff Plassman, kterého během jízdy poslala k zemi srnka.

BEZ KOMENTÁŘE: Srnka poslala k zemi cyklistu

 
Článek

K nechtěnému setkání došlo při nedělním závodě horských kol v parku Pocahontas u Richmondu. Plassman jel plnou rychlostí po rovině, když v tom se ze strany přiřítila srnka. Přes cestu ale nepřeběhla včas a srazila se s cyklistou.

„Věnoval jsem se jízdě a najednou jsem slyšel, jak někdo řekl něco o srně. Pak už jsem viděl jen srst, oblohu a zem,“ popsal Plassman pro stanici CBS6 rychlost srážky, kterou natočila kamera na řídítkách. Zvíře pokračovalo nezraněno ve svém úprku a taktéž cyklista byl v pořádku. Téměř ihned vstal a po chvíli pokračoval v závodě, který nakonec dokončil.

Podobná srážka sportovce se srnou se odehrála minulé září při závodě skateboardistů v americkém Coloradu. Jednoho ze závodníků tam přebíhající srnka ze silnice doslova sestřelila. Vzhledem k šedesátikilometrové rychlosti, kterou se skateboardista pohyboval, byly ale následky vážnější, než v případě Plassmana. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Skateboardista se při sjezdu z kopce srazil se srnkou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám