Hlavní obsah

Zákaznice kadeřnictví křičely hrůzou. Ze zrcadla je strašila dívenka z hororu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strašidelné překvapení čekalo na zákaznice jednoho amerického kadeřnictví. V zrcadle před pohodlně usazenými a do konverzace zabranými ženami se tam z ničeho nic objevila tvář dívenky z hororu. Některé to ustály celkem dobře, jiné ječely hrůzou. Když se později bledá holčička připlazila zpoza rohu v krkolomné poloze, všichni utíkali pryč.

BEZ KOMENTÁŘE: V zrcadle schovaná dívenka z hororu děsila zákaznice kadeřnictví

 
Článek

Povedený vtípek je součástí propagace druhého dílu filmu Poslední vymítání ďábla, který se brzy objeví v kinech. K triku použili jeho tvůrci speciální zrcadlo, za kterým seděla herečka. Personál kadeřnictví navíc pustil na televizi hororový film, aby navodil atmosféru.

Kadeřnice po zjevení dívenky dělaly, jako by se nic nedělo. Některé zákaznice se udiveně ptaly, jestli v zrcadle opravdu něco zahlédly. Jiné s křikem nadskakovaly hrůzou. Poté, co se dívenka objevila na všech čtyřech s děsivým výrazem ve tváři, se do vtipu zapojil i personál a společně s vyděšenými zákaznicemi utekl pryč.

Video připomíná scénku z výtahu, která se v listopadu objevila v brazilském televizním pořadu The Silvio Santos show. Cestující tam taktéž strašila dívenka, která jako by vypadla z hororového filmu. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně drsný vtípek - ve výtahu se zjevila holčička v noční košiliVideo: SBT

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám